FAQ


The most exclusive club night in style, to party the night away.

Club Vrijdag is het ultieme event voor wie zichzelf wil trakteren op een exclusieve club night in style. Vijf keer per jaar nemen we je mee naar een secret location die speciaal voor de gelegenheid is getransformeerd tot luxurious nightclub. Een verrassende plek waar je wordt ondergedompeld in een unieke experience, volmagisch entertainment, happy and classy people, de heerlijkste beats en oogverblindende entourage. Club Vrijdag biedt jou alles wat je nodig hebt om de week achter je te laten en in stijl het weekend in te flaneren. Eén ding is zeker: hier wil je bij zijn.


FAQ

Wat is club vrijdag?

Club vrijdag is het ultieme event voor wie zichzelf wil trakteren op een exclusieve club night in style. Zes keer per jaar nemen we je mee naar een secret location die speciaal voor de gelegenheid is getransformeerd tot luxurious nightclub. Een verrassende plek waar je wordt ondergedompeld in een unieke experience, volmagisch entertainment, happy en classy people, de heerlijkste beats en oogverblindende entourage. Club vrijdag biedt jou alles wat je nodig hebt om de week achter je te laten en in stijl het weekend in te flaneren.

Moet ik lid zijn om kaartjes te kopen?

Nee, dat was vroeger wel zo maar niet meer. Iedereen boven de 25 kan tickets kopen voor ons evenement. Wil je exclusieve aanbiedingen, kun je lid worden van onze Secret Circle. (vindt deze op facebook, insta en onze mailing lijst)

Hoe weet ik wanneer er een editie aankomt?

Zodra de datum van de nieuwe editie is vastgelegd, komt deze op de website te staan en op onze social media kanalen. Ook krijgt iedereen in onze Secret Circle een email. Als je bij ons voor de eerste keer tickets koopt, kom je automatisch in ons klantenbestand. Je kan je ook aanmelden voor The Secret Circle via de knop ‘get updated’

Waar kan ik kaartjes kopen?

Via onze website. Ook hebben we de link van de webshop op onze social media kanalen staan

Wat is het deur beleid?

De minimum leeftijd is 25 jaar en onze gasten moeten voldoen aan de dresscode.

Waarom is er een dresscode?

Om exclusiviteit te bewaren en sfeer uit te stralen vragen we onze clubleden om zich aan de dresscode te houden. Club vrijdag behoud het recht om gasten te weigeren aan de deur als ze zich niet voldoen aan de dresscode.

Wat is de dresscode?

Voor heren: een blouse en colbert (stropdas niet verplicht) Voor dames: dress to impress & heels (geen spijkerbroeken of sneakers) Elke editie hebben we een thema en iedereen is vrij om zich volledig in het thema te kleden zolang het voldoet aan de standaard dresscode.

Hoe laat begint club vrijdag?

Club vrijdag begint om 19:00 (tenzij anders staat aangegeven)

Hoe laat sluiten de deuren?

Deuren sluiten uiterlijk om 22:00

Tot hoe laat duurt club vrijdag?

Club vrijdag duurt tot 01:30 (dit is wel afhankelijk van de locatie)

Wat is de locatie van Club vrijdag?

Club vrijdag wordt op wisselende locaties gehouden. Hoe weet ik waar de locatie is? Als je een ticket hebt, krijg je een paar dagen voor de editie een email met alle informatie inclusief locatie. Wij maken dit ook bekend via onze socials.

Ik heb een ticket op naam gekocht maar ik kan niet, is het ticket gepersonaliseerd?

Nee het ticket is niet gepersonaliseerd maar wel krijgt de gene die de tickets heeft gekocht de laatste mail met alle informatie. Dus verkoop je je ticket door, zorg dat de koper alle juiste informatie krijgt.

Kan ik mijn munten aan het einde van de avond inleveren?

Ja alleen op de avond zelf, alleen per 10 munten en het moet vóór 01:30.

Kan ik mijn munten van de vorige editie gebruiken?

Helaas niet. Wij gebruiken elke editie andere munten en andere kleuren.

Ik ben iets verloren op Club vrijdag, wat moet ik doen?

Stuur binnen 24 uur een email naar info@clubvrijdag.nl Stuur geen berichten via facebook of Instagram, soms zien we deze niet snel genoeg. Het is van belang dat je zsm een email stuurt omdat wij met verschillende locaties werken die soms schoonmaak bedrijven inhuren. Hoe langer je wacht, hoe lastiger het soms is om spullen terug te vinden.

Ik heb een andere vraag of opmerking, waar kan ik daarmee terecht?

Wij helpen je graag, stuur je email naar info@clubvrijdag.nl


HUISREGELS


Toegang
Bezoekers dienen in bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Bezoekers die niet beschikken over een geldig entreebewijs wordt geen toegang verleend. Gekochte entreebewijzen worden niet geretourneerd. Bij overtreding van onze huisregels vervalt de geldigheid van het entreebewijs. Personen die duidelijk onder invloed zijn van drank of drugs wordt de toegang geweigerd.

Leeftijd
Bezoekers dienen minimaal 25 jaar of ouder te zijn. Bij twijfel wordt gecontroleerd op leeftijd aan de hand van ID.

Parkeren
Bij de meeste locaties van Club vrijdag is er de mogelijkheid om te parkeren. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor het juist parkeren van hun voertuig conform de ter plaatste geldende regels. De organisatie van Club vrijdag accepteert geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van fout parkeren.

Garderobe
De garderobe van Club vrijdag is gratis. Heren mogen hun colbert ophangen na 23:00. Bij verlies van garderobenummer moet worden gewacht tot sluitingstijd en tot iedereen weg is om te zien welke jassen erover blijven. De organisatie is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken en/of beschadigen van eigendommen afgegeven bij de garderobe.

Kleding
Bezoekers dienen er goed verzorgt uit te zien. Shorts, sportkleding, hoodies, sportclub-geaffilieerde kleding, tshirt, polo’s, truien en kleding met opzichtige merknamen is niet toegestaan. De organisatie behoud zich het recht voor om bezoekers op basis van hun kleding de toegang tot het evenement te ontzeggen zonder restitutie van het entreebewijs.

Gevonden voorwerpen
Gevonden voorwerpen dienen bij de organisatie te worden ingeleverd.

Gedrag
Het is niet toegestaan om de organisatie en andere bezoekers hinderlijk, agressief, discriminerend of intimiderend te bejegen, vernielingen, vandalisme en/of diefstal te plegen. Eventueel veroorzaakte schade wordt verhaald op de veroorzaker(s). Racistische, seksistische, beledigende en/of discriminerende uitlatingen, ongewenste imitaties, vernielingen en geweld in welke vorm dan ook, worden absoluut niet getolereerd. Het is niet toegestaan eigen drank mee naar binnen te nemen. De organisatie behoud zich het recht voor om bij constatering van deze gedragingen de dader per direct van het evenement te verwijderen zonder restitutie van het entreebewijs.

Veiligheid
Om veiligheidsredenen kunnen bezoekers worden gefouilleerd. Bezoekers dienen hieraan hun medewerking te verlenen en aanwijzingen van de organisatie op te volgen. Wapens, messen en harddrugs zijn ten strengst verboden. Bij constatering hiervan wordt de politie altijd gewaarschuwd. Het is niet toegestaan glaswerk mee naar buiten te nemen.

Geluid
Op Club vrijdag kan de bezoeker worden blootgesteld aan geluidsniveaus boven de 80dBA. Bescherming van het gehoor valt onder de eigen verantwoordelijkheid van de bezoeker. Oordopjes beschikbaar bij de kassa.

Drugs
Het nuttigen, gebruiken, verhandelen of bij zich hebben van verdovende middelen is ten strengst verboden. Bij constatering is verwijdering tot gevolg.